2021-11-27 07:51:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jobb, ha ma nem támaszkodsz mások segítségére, csak a saját erődre

Napi horoszkóp november 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Úgy tűnik, az élet ismétli magát. Valaki megint figyelmeztet a tévedésedre vagy hibára, te pedig ahelyett, hogy elgondolkodnál, megfogadnád a hallottakat, és változtatnál, ismét megsértődsz. Pedig a napi horoszkóp szerint, ha változtatsz, abból nagyon sokat profitálhatnál...
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Hajlamos lehetsz szombaton mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában. Próbáld meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat, de az is jó ötlet, ha kikéred egy tisztábban látó barát véleményét. A hidegvér már fél siker az akadályok legyőzésében.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár te nem az a nagyon érzelmes típus vagy, most mégis különösen hangsúlyossá válnak az érzelmi kötődések az életedben. Pozitív, segítőkész barátokra van szükséged, akikkel jól érzed magad, és akik lelkileg is felemelnek téged ezekben az eseménydús időkben. Szombaton rájuk találhatsz!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Könnyen lehet, hogy akarva vagy akaratlanul megbántottál valakit. Ha nem szeretnél tartós ellenségeskedést, akkor jól tennéd, ha bocsánatot kérnél az illetőtől. Lehet, hogy kicsit kínosnak tűnik a szituáció, de ezzel a nagyobb problémától, az elmérgesedő haragtól kímélheted meg magadat.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fontos fordulópontot remélsz egy fontos személlyel való találkozástól. Ha ez még nem történt meg, az nem lehet ok a kesergésre. Van úgy, hogy a változás csak évek múltán, vagy akkor, amikor al legkevésbé várod, teljesedik be. Az idő ebben az esetben egyszerűen nem tényező.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A szerencsével talán kicsit hadilábon állsz szombaton. Úgy érezheted, túlterhelt és stresszes most az életed, és csak kevés eredményét látod az erőfeszítéseknek. Pedig a szerencse egyáltalán nem hagyott el téged. Talán épp ma bukkan fel egy nagyon vonzó illető, aki azonnal megdobogtatja a szívedet...
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha még szingliként élsz, akkor a társ hiánya miatt érzett fájdalom azért bánt, hogy végre tegyél is valamit a jó sorsodért. Ne csak magadban szomorkodj! Az első lépés talán az lehet, hogy megpróbálod elképzelni az illetőt. Fogalmazd meg pontosan, hogy kire és mire is vágysz. Könnyen lehet, hamarosan bevonzod őt az életedbe.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szombaton is, mint általában, jobb, ha nem támaszkodsz mások segítségére, csak a saját erődre. A problémák megoldása, ahogy azt a többség tenné, neked valószínűleg nem is lenne megfelelő. A párod melletted áll, támaszkodj a szeretetére!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az észszerű megfontolásoknál szombaton sokkal jobb vezető lehet a belső iránytűd, az érzéseid. Ha bizonytalan vagy valamiben, hagyatkozz a megérzésekre. A belső hangok megmutatják azt is, ami a racionalitás számára láthatatlan...
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az elmúlt napokban a feszültségedet talán kivetítetted a környezetedre is. Legyen épp ezért a szombat a kedvességé, az engesztelésé. Főzhetnél valami finomat a szeretteidnek, a barátoknak, vagy találj ki valami különlegeset, ami visszahozza a jókedvedet!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szombaton képes vagy a végtelenségig elemezgetni egy szituációt, analizálni egy tényt, vagy lehetőséget. Ne lepődj meg, ha ezzel a többiek agyára mész, hacsak nem kutatóként, vagy tudósként tevékenykedsz valamilyen komoly szakterületen. Próbálj kicsit lazítani, és hagyd az elméleteket!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Szombaton még a szokottnál is érzékenyebbnek, bizonytalanabbnak tűnsz, szinte folyamatosan a kapaszkodókat keresed. Emiatt nehezen viseled az olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak veled, vagy a környezetében élőkkel. Bosszankodás helyett kerüld el őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: